Слънчев цветен апартамент на последния етаж

Модерна цветна кухня

Топли тонове, нежни пастелни нюанси, красиви решение на бял фон и многообразна и интересна декорация. Именно това предстои да видим в този слънчев апартамент на последен етаж.

Романтично и свежо, тук е особено подходящо място за млади и артистични натури, търсещи спокоен семеен живот с децата си. Жилището от 103кв.м. е семпло, но ексцентрично обзаведено. Прелива от цветове на характерния бял фон.

Основните цветове в кухнята са бяло и бебешко розоро. Нежни бонбонени шкафове и хладилник с винтидж излъчване си партнират отлично с модерен абсорбатор и красиви обков и батерия. Нежните розови акценти са основната особеност на това малко пространство. Фаянсът е непретенциозен и семпъл в бяло с тъмни фуги. Подът, досущ като навсякъде, е снежно бял и изглежда божествено на фона на общата визия.


 

От магазина: Цветни акценти


 

Окриваме малък всекидневен кът в непосредствена близост до кухнята. Той е семпло обзаведен, а акцент в него са тютюневият плюшен диван и пейките от състарено дърво. Бледосивата стена с големите розови точки се явява плавен преход към кухненския бокс, отделен прекрасно с красив овален свод.

Трапезарната маса е подходящо позиционирана в близост до Г-образните прозорци. Тя е с отличено съвременна визия – полиран плот и тръбна конструкция, умело съчетана със снежнобели пластмасови кресла.

Помещенията са отворени и преходни едно към друго. Липсата на врати дава допълнително усещане за свобода в този цветен апартамент.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Отлични решения в свеж и цветен дом

Повечето стени, тавани и подове са тенденциозно бели, което дава шанс на отделните пъстри акценти да блеснат в пространството.

Индустриална стилистика се прокрадва във всяко от помещенията, но нежните тонове смекчават привидната й грубост.

Богата библиотека играе ролята на пъстра стена в едната част на дневната. Интересен начин да съчетаеш едновременно пестене на площ и максимална функционалност.

Цветна домашна библиотека

Спалнята е семпла и изчистена. И тук, като в цялото жилище, няма пердета, а само щори. Прозорците са големи и солидно количество светлина навлиза в помещението.

Детските са красиво обзаведени с всичко необходимо да се учиш и забавляваш подобаващо. Щората с принт на картата на земното кълбо е своеобразен акцент в иначе семплата откъм цветове стая на баткото.

Нишите за игра и люлката в помещението на по-малкото дете са решения, които безспорно биха усмихнали всяко малко същество. Шкафовете са разположени високо и по този начин площта е допълнително уголемена.

Детска стая с люлка

Този колоритен апартамент разполага и с екзотична тераса. Не е често срещано явление да видиш хамак на балкона. При това цветен и обграден от много растителност и дървени пейки с меки декоративни възглавнички. Като добавим и красивата гледка от последния етаж, това местенце изглежда завидно привлекателно.

Онлайн магазин на GRANDecor