Слънчев интериор на жилище в Барселона

Да постигнеш слънчев интериор в дома си

Да постигнем слънчев интериор у дома не е непосилна задача. Големи прозорци, от пода до тавана, топли нюанси, цветно обзавеждане и дребни декоративни детайли в интериора са достатъчна предпоставка за успешен резултат.

Предлагаме ви един истински шедьовър –  жилище в центъра на Барселона, което е отличен пример за слънчев интериор.

Естествената светлина в дома е ключов фактор. Комбинирана с високите тавани и непретрупаните пространства, създават допълнителен простор в жилището.

И в този дом е спазена максимата да не се прекалява с декора. Колкото по-семпло е обзавеждането, толкова по-голям е ефекта от него. Подчертават се цветовете, материите и формите на предметите.


 

От магазина: Лятно настроение у дома


 

Бели, изчистени стени и светла естествена подова настилка – тази основа е отлична предпоставка за добрите дизайнерски решения. Отворената площ между трапезарията и кухнята е в помощ на домакинята. Семпла декоративна стена разделя отлично двата сектора на стаята и създава усещането за допълнителен простор и светлина.

Слънчевият интериор определят и избраните цветове. Светло синьо и бяло райе, цветни мотиви, отенъци в карамел и екрю са част от отличните решения за визията на дома.

Материите са нежни и ефектни. Прозрачни венециански щори с къдрици в завършека си пропускат естествената светлина в стаите. Памучните възглавници в разнообразни цветове и креслата от дърво с богата орнаментика също допринасят за свежата обстановка. Красиви картини, дребни акценти от стъкло и керамика, вградени лавици и богата библиотека поддържат комфорта в дома.

Осветлението е ефектно и семпло. Нежни висящи полилеи в капковидна форма от стъкло красят хола и спалнята на жилището.

Изобилието от букети с естествени свежи цветя по скриновете и масите също допълват китния слънчев интериор.

Комбинацията от стилове силно привлича вниманието. Винтидж мебели в баланс с модерен съвременен дизайн правят този дом уникален.

Насладете се на този прекрасен дом!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor