Слънчев апартамент в земни цветове

Очарователен слънчев апартамент в земни цветове

Обаянието на всяко жилище се определя от няколко основни фактора – позиция, пространство и не на последно място цветова тоналност.

Този слънчев апартамент в земни цветове е разположен на последния етаж в жилищна сграда в Испания и заема площ от 67 кв.м.

Наблюдаваме една обособена ежедневна зона от просторен хол, преливащ в трапезария и открита кухненска част. В непосредствена близост, в общо пространство, разделено от междинна отворена стена, се намират спалното помещение и детската. Липсата на стандартни ограждения и врати между стаите е особеност, която позволява навлизането на изобилие от светлина в жилището.

Оттук можем да черпим доста практични идеи за холно обзавеждане. Освен стандартната мека мебел, разположена в центъра на стаята, имаме красиви малки табуретки с плетени облицовки. Кръглата им форма и малките размери позволяват смяната на позицията им в пространството. Малък работен плот е монтиран като плоскост на стената до дивана.

Прозорците от пода до тавана пропускат солидно количество естествена светлина. Семплите завеси са чудесна декорация към бялата дограма.

Цветовете в помещенията са нежни и земни – бял фон и светло бежови мотиви в разнообразни нюанси. Това решение е спазено в цялата площ на този слънчев апартамент в земни тонове. Единствените цветни и ярки акценти се наблюдават в детската стая, която изглежда много свежа. Двуетажно легло спестява част от пространството, а изборът на памучни материи подсилва естествения вид на стаята. Междинна стена, граничеща с хола, изпълнява ролята на параван, в който е вградено малко удобно бюро за децата. Интересно е решението за отворена визия към холовото пространство.

Спалнята е семпла и приятно обзаведена. Бял и бежов цвят са гарнирани с нежно резедаво за акцент. Вграден гардероб спестява от пространството.

Всички шкафове, стени, дограми и тавани са белоснежни. Това е отлична предпоставка за нанасяне на допълнителни земни тонове. Дървените облицовки са характерна особеност в интериорния дизайн на жилището.

Този очарователен слънчев апартамент създава усещане за спокойствие и свежест, излъчва баланс и удобство. Усетете чара му като разгледате снимките в галерията.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor