Слънце, море, плаж и луксозни вили

Слънце, море и луксозни вили

Разположен далеч от тюркоазените плажове на Paje в Танзания, Zanzibar White Sand Luxury Villas and Spa е уникален кът съчетаващ слънце, море и още нещо.

Идеално разположени на първа линия, тези луксозни вили предлагат изключителен комфорт, спокойствие и приключения, за които не сте и мечтали.

Проектирано от Neil Rocher, това кътче в Занзибар може да се окаже чудесна дестинация за удоволствия и релакс. Очевидното не може да се отрече – приказната природа на брега на морето е достатъчна причина да посетите тези луксозни вили.

ВИЖ ОЩЕ: Стар рибарски дом превърнат в мечтана морска вила

Почакайте да видите стилния интериор. Тогава ще сте още по-убедени, че това е вашето местенце. Богата комбинация от идеи, характерни за африканската и арабската култура са заложени в дизайна. Красив баланс между местна и модерна изтънченост. Изобилието от дървени повърхности в кафяво във всяка вила е много топъл и приветлив вариант.

Този избор символизира връзката с природата, която обгражда вилите и осигурява стилна и спокойна атмосфера. Контрастиращите кремави цветове озаряват всяка стая и я правят красива и достъпна. Интелигентна комбинация на дърво и мрамор – изискан интериор с баланс и индивидуална идентичност.

Минерални извори, красив басейн, изнесени външни бани, бамбукови чадъри и бели пясъци. Съвършеннo!

Онлайн магазин на GRANDecor