Скромна вила със средиземноморски привкус

Скромна вила със средиземноморски привкус

Истинско удоволствие е да попаднеш сред зелена растителност, да усещаш полъха на вятъра, мириса на дърво и хладината на каменните стени. Скромната вила, наречена Can Sol в Ибиса, Испания ще ви потопи в точно такава атмосфера.

Изградена от всички видове природни суровини, с интересно разположение и стилно подредена, тази селска къщичка носи средиземноморски привкус. Красиви каменни стени, пясъчна основа по двора, тъмно махагоново дърво и правилни форми на свежите бели постройки. Всичко това е завладяващият стил на Испания.

Дървени греди по таваните, изляти мебели от камък и дърво, ярки декоративни акценти, пъстри мотиви в платовете, уникално необработено дърво в банята – завладяваща красота и стил!

Лекият полъх на селска идилия подсилва внушенията на интериора. В тази непретенциозна вила можете да се отпуснете и да прекарате незабравими мигове с цялото си семейство. Красивият басейн и люлката в двора, голямата дървена маса за хранене, каменните зидове на терасираните площи около къщата ще ви изкарват често сред природата. Подарете си наслада и удоволствие!

Онлайн магазин на GRANDecor