Съвременен скандинавски мезонет

Съвременен скандинавски мезонет

Този скандинавски мезонет е поредното доказателство, че дизайнерите от този район на света са истински изобретателни и прецизни, когато става въпрос за архитектура и интериор.

От пръв поглед се вижда, че апартаментът е стилно обзаведен, за да се хареса на тези от нас, с по-модернистични възприятия за дизайна, но и достатъчно артистичен, за да е мечта за всеки художник или човек на изкуството. Прави впечатление, че съвременният стил на целия мезонет, не контрастира, а напротив – допълва се от съчетанието на натурални и земни цветове. На места, премерено и естетично, тази хармония се освежава от ярки акценти. Ако надникнем в спалнята, например, ще видим, че елегантната атмосфера е озарена от килима с огнени мотиви. Като се замислим, той не отива на нищо в тази стая, но поставен на светлия под, изглежда много добре. Изглежда така, сякаш точно той е липсвал, за да стане цялостният интериор завършен.

Ако слезете по стълбите, ще попаднете в кухнята, чийто дизайн също е доста опростен, но отново гарниран с няколко ярки елемента, точно на място.

Интериорът в дневната не се различава много, за да подхожда на цялостната концепция и да я допълва. Тук отново наблюдаваме минимализъм в бяло, раздвижен от абстрактни цветове и десени върху мебелите и аксесоарите.

Намираме този скандинавски мезонет за много уютен. Всичко в него е подбрано със замисъл. Насладете му се!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor