Скандинавски луксозен тавански апартамент

Скандинавски луксозен тавански апартамент

Ще се спрем на един луксозен тавански апартамент, намиращ се на живописна улица в Стокхолм, Швеция. С обща площ  117 кв. м, този модерен дом е разположен на две нива и издава традиционен скандинавски стил.

Открояват се няколко основни особености, които правят жилището уникално. Първата от тях е употребата на само два цветни тона в интериора. Формите на помещенията са асиметрични. Идейно и красиво намираме решението за прозрачен под на второто ниво. То разширява пространството и оптимизира естественото осветление. Стъпвайки по устойчивото стъкло, можете да видите какво се случва под краката ви.

Единственият тон, който контрастира със свежата околност е цвят ясен. Употребен е в паркет, кожени кресла, диван, стълби и шкафове.

Традиционно, на партерното ниво се намира кухнята. Стилна, бяла, без излишен блясък. Там, както и в другите части на дома се прокрадват нежни сребристи акценти.

На горния етаж са разположени спалня, трапезария, уютен кабинет и баня. Стилно решение са стъклените стени и парапети. Всеки кът изпъква с луксозно обзавеждане. Спалнята има красива и нетрадиционна V – образна форма.

Хармонията в обзавеждането и цветовата палитра са в основата на обаянието на този луксозен тавански апартамент.

via

Онлайн магазин на GRANDecor