Скандинавски интериор в бяло с винтидж привкус

Красива бяла кухня

Ще разгледаме един красив шведски апартамент, в който смело са съчетани скандинавски интериор с интересна винтидж декорация.

Характерно за този регион, жилището е изцяло обзаведено в снежнобял цвят. Интересен е подходът за присъствие на необработени елементи от естествено дърво, което носи полъх от миналото. Тези акценти изпъкват на белия фон, не само с натуралната си визия и цвят, но и с традиционните си форми.


 

От магазина: Обзавеждане в скандинавски стил


 

Масите както в хола, така и в кухнята са с дъвени плотове, съставени от успоредно подредени широки дървени летви. Плотът на кухнята също е от масивно дърво, което придава уют в снежнобялата студена атмосфера.

Бялото дюшеме на пода в помещенията е логичен избор, съчетан с изчистените стени и отворените пространства в апартамента. Дребните елементи по полиците са перфектна декорация за категоричния бял интериор.

Хол и трапезария в едно

Големият черен часовник в хола, тухлената стена в спалнята, скриновете, закачалките и многообразните висящи крушки от таваните в помещенията внасят свежа ретро нотка в дизайна на жилището.

Всеки детайл има своето послание и точна позиция в интериора. Тази смесица на стилове още веднъж потвърждава как смело можем да позиционираме сантиментални за нас предмети от миналото, дори в съвременно обзаведено жилище. Съчетайте „преди“ и „сега“ в дома си –  заслужава си!

Онлайн магазин на GRANDecor