Симпатичен и удобен шведски тавански апартамент

Симпатичен и удобен шведски тавански апартамент

Години наред представата за тавански помещения се е свързвала с място, на което да захвърлим непотребните вещи от дома. За щастие, в днешно време усещането за нещата е коригирано.

Този шведски тавански апартамент е и доказателството. Той се намира се в Гьотеборг, Швеция и е пример за добре овладяно пространство. Основен тон в дома е бялото. Това не е изненада, тъй като на тази площ и при наличието на скосени тавански части, белият цвят отваря пространствата и осигурява максимален простор. За сметка на това тук обзавеждането не е ограничено и в дома има всичко необходимо за добър начин на живот. Мебелите са тонирани в светли пастелни тонове, а акценти са постигнати с цветни малки елементи, като възглавнички по дивана и картини по стените.

Кухнята е в бяло и светло дърво. Белият под и обзавеждането в този нюанс не позволяват на скосения таван да създаде усещане за теснота. Стълбището към второто ниво е плътно до стената, което също визуално разширява жилищната площ. Естествената светлина от прозорците и изобилието от дребни осветителни тела в този красив дом създават неповторима атмосфера.

Този шведски тавански апартамент е пример за удобство и уют в малко пространство. Разгледайте!

Онлайн магазин на GRANDecor