Семпъл апартамент с ефектна визия

Семпъл апартамент с ефектна визия

Ако не обичате претрупаните пространства и не искате да пълните дома си с огромни мебели или цветни ярки решения, можете смело да се доверите на избора ни в тази публикация. Предлагаме ви едно решение за обзавеждане на малък апартамент със семпла визия, неутрални цветове, отворени пространства и минималистичен дизайн.

Поглеждайки от вратата, разбираме, че тук стилът е примес от миналото и настоящето. Реновирани мебели и облицовки се допълват отлично със семпли модерни решения в обзавеждането. Тухлена стена и вградена камина с мраморна облицовка се простират в едната страна на стаята. Отсреща, балансирано изпъкват надписани стени с ръкописен шрифт, модерна мека мебел с памучна облицовка и нежен фигурален килим. Отличен преход между двете епохи са и табуретките и масичката за кафе с отличителен стил и дизайн.

Гледайки изработките, оставаме с усещането, че всичко в този семпъл апартамент граничи с изкуството. Табуретки от стари кабелни макари, бяла и златна керамика, ръкописна дървена рамка и какво ли още не.

Бялото е избрано за основен нюанс и върху него нежно са преляти тонове светло синьо, бежово и екрю.

Осветителните тела са бутикови изпълнения с поразяващ дизайн.

Кухнята прелива в бяло и инокс. Символичният разделител в общата площ се явява помощният плот между кухненската част и всекидневната. Намираме това за отлично решение за малка жилищна площ.

Банята е символ на чистота, свежест и уют. Романтично бяло е единственият цвят, вложен в обзавеждането й. Това по никакъв начин не я прави скучна, а напротив – свежа и нежна.

Този дом е отлично решение за малко семейно жилище. Разгледайте!

Онлайн магазин на GRANDecor