Семпла и красива атмосфера в съвременен дом

Семпла и красива атмосфера в съвременен дом

Избрали сме за вас едно ефектно жилище в София, създадено с много креативност от дизайнерите на ALL in Studio. Семпла и красива атмосфера е разгърната на площ от 110 кв.м. Нека надникнем отвътре.

Интересното в това жилище е, че то е резултат от сливането на два съседни апартамента. От пръв поглед впечатление правят естествените материали, поръчковите мебели и правилните форми на помещенията. Свободните пространства са търсеният ефект в жилището. Просторът в стаите, солидното количество светлина и красивия интериорен дизайн демонстрират семпла и модерна визия.

Изборът на специалистите е минималистичен интериор. Това, обаче, не пречи той да е ефектен и луксозен.

Да погледнем през цветовете. Бял изчистен фон позволява употребата на черни и тъмно сиви мебели в обзавеждането и като акцент при част от стените. Естественият дървеният под прелива в красива ламперия в част от помещенията. Този баланс и близост с природата създават усещането за уют и топлина в дома.

Мебелите са поръчкови. Изглеждат модерни и много практични. Кухненският остров, част от който е позициониран във въздуха, е ефектно и предизвикателно решение.  Снежнобялата баня, като продължение на спалнята е също чудесна идея при обзавеждане на съвременен дом.

Детската стая грее в няколко основни цвята – син, оранжев, бял и жълт. Тя е изчистена от излишни орнаменти и декорации и въздействието тук е постигнато с нетрадиционния избор на форми.

Основен принос за красивия вид на помещенията имат осветителните тела в дома. Нежни, разнообразни и интересни. Плетени топки, настолни лампи, луни, насочващи се тела, монтирани върху релси. Функционални и интересни решения.

Тази модерна и изискана атмосфера, създадена от български дизайнери може да бъде вдъхновение за всеки ценител на естетиката. Не мислите ли?

Онлайн магазин на GRANDecor