Северен интериор с текстурирани тапети

Северен интериор с текстурирани тапети

Този четиристаен апартамент е с елегантен северен интериор в неутрални цветове – кремаво, бежово и светлокафяво, а като съживяващ контраст са използвани черно-бели акценти. Характерна черта са и текстурираните интересни тапети, които придават романтика и изтънченост.

Още в антрето погледа привличат тапетите със смели едри фигури в тъмносиво и бежово. Много интересно решение е декорът с виещо се растение над бяла декоративна дървена решетка.

Първото помещение, от което се влиза в другите стаи, е използвано за работна стая. В средата има широка и удобна бяла маса с шевна машина и буркан с конци. В единия ъгъл е монтирана висока бяла камина с типичен скандинавски дизайн.

Всекидневната е оформена с “намигване” към рустикалния стил – ъглов диван и малки трикраки дървени табуретки, а като цветно петно изгледът разнообразява кръгла тъмнокафява кожена табуретка.

Детската стая има най-нежна текстура на тапетите. Мебелите са изцяло в бяло – детско легло, малко бюро и открити рафтове по стените. На пода е постлана пъстра ръчно тъкана черга.


 

Фототапети от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor