Удобен и светъл мезонет в Швеция

Много удобства в един светъл мезонет

Светлината в дома е една от основните причини да се чувстваме комфортно. Ако жилището не предлага изобилие от естествена светлина, то можем да постигнем това с определени цветови нюанси. Вземете пример от този удобен и светъл мезонет в Швеция.

Този дом излъчва свежест и простор. Цялото жилище е тонирано в бяло. На първия етаж са разположени кухня, спалня и детска стая, а тесни стълби водят към второ ниво, където откриваме просторен хол и открита тераса.

П-образната кухня с дървен плот предлага на обитателите и малка трапезария с място за двама.

Спалнята е отново потопена в чара на белия цвят и се отличава с контрастиращ тъмен под, много прозорци с нежни щори и семпли рафтове по стените. Монохромната визия в интериора е разчупена от шарено килимче.

Бялото властва още и в модерната баня, кокетната детска стая и пералното помещение с плъзгащи се врати. Стилен акцент в жилището е тухлената стена, простираща се покрай трапезарията и спалнята.

Второто ниво ни разкрива просторна всекидневна, още една трапезара маса, но с място за четирима души, комфортен кът за четене и чудесна тераса с изобилие от зеленина.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor