Свеж модерен интериор

Свеж модерен интериор

Ето един апартамент в Швеция, който може да се похвали със свеж модерен интериор. Жилището е с полу-отворен план, като за отделяне на помещенията са използвани тънки частични прегради или други нестандартни решения.

Особено интересна е стената, отделяща работния кът от трапезарията, като в стената е оставен голям кръгъл отвор за дневна светлина към бюрото. Освен това, отворът служи и като интригуващ декоративен елемент. По-голяма част от стените и обзавеждането в разглеждания модерен дом са в бяло. Изключение прави веселото бонбонено розово шкафче за обувки в антрето, голямата черна рамка на огледалото срещу входната врата и ярко жълтата масичка в кухнята.

В трапезарията, стените с черно-бяла текстура на малки триъгълници и картините с отпечатъци на листа и с цветни правоъгълници, създават невероятно настроение. Над масата за хранене, от тавана, виси абажур с модернистичен дизайн. Самата маса за хранене е заобиколена от различни черни и бели столове, а върху нея е поставена ваза с букет от полски цветя.

Не е ли чудесен този дом?

via