Свеж и просторен апартамент с детски кът

Свеж и просторен апартамент с детски кът

Тайванското студио HAO design ни представя един необикновен просторен апартамент с детски кът. Домът ни грабва от пръв поглед с отворен тип пространства, които безспорно са представлявали едно от най-големите предизвикателства в архитектурния план. Цветовете са семпли и пастелни. Преобладават натуралните тонове като бяло, зелено, кафяво и бежово.

Пианото, вградено в шкафовете на стената, трапезната маса със столове в средата на пространството, причудливите осветителни тела са само малка част от нестандартната обстановка в апартамента.

Истинската причина да се впечатлим от проекта е решението за обособяване на детски кът във всяко помещение. Особено атрактивно е присъствието му в хола. Стълби от вградени ниши за съхранение, движещи се плътно до стената, водят до красива пързалка с дървена плоскост, сглобена от втулки и шпилки. Интересното е, че тя е лесно сглобяема и при нужда може да бъде демонтирана от помещението.

Люлката, монтирана на тавана, е другата интересна особеност в ъгловата част на всекидневната. Стената до входната врата играе ролята на черна дъска, където могат да се оставят съобщения за цялото семейство, а децата да рисуват на воля. И в спалнята, и в детската стая откриваме обособен детски кът за игра, приятна цветова тоналност и много светлина.

Този дом е рай за децата и несъмнено ще възбуди интереса ви!

източник