Свеж и оригинален тавански апартамент

Свеж и оригинален тавански апартамент

По-съвременен дизайн в домашния декор може да бъде постигнат от всекиго и по много начини, стига да се вложи мисъл, въображение и най-вече индивидуален подход.

Свеж, интересен и оригинален, този тавански апартамент побира в себе си характер и модерен стил, без да е нещо много особено в архитектурно отношение. Това, което го прави забележителен е интериорът му или по-точно начинът, по който е изграден.

Стените са в бяло, като че ли нарочно, за да бъдат фон на оригиналните вещи и аксесоари, които така изпъкват по-лесно като акценти в цялостния стил. Подът е дървен, за да приглуши и балансира яркостта на някои от цветовете и текстурите и да уравновеси атмосферата.

Всички вещи в този тавански апартамент като че ли идват от различни краища на света и разказват своята история. Вместо да си контрастират и да изглеждат разхвърляни, те взаимно се допълват учудващо добре и изграждат цялостната атмосфера с вкус. Това място би било идеалният дом за пътешественик, приключенец, човек на изкуствата или просто съвременна личност с много и различни вкусове.

Онлайн магазин на GRANDecor