Свеж интериор в зелено и бежово

Романтика и чар свеж интериор в зелено и бежово

Правилният подбор на цветове в интериора е изцяло въпрос на лично усещане и предпочитания. Има комбинации от тонове, които обаче носят положителен заряд и специално настроение, винаги, когато ги погледнеш. Нека се запознаем с един невероятен свеж интериор в зелено и бежово.

В тази красива градска къща ще откриете изискана визия и качествен подбор на материи и форми. Отворените площи и присъствието на естествено дърво в целия дом са отлична почва за нанасянето на свежи краски в зелено и бежово. А като добавим и бял фон за стените на стаите, романтичната визия е изцяло завършена.

Като основна гама в дома, дизайнерите са избрали бежово. Този цвят е стилен, нежен и същевременно лесен за постигане. Дървените мебели и повечето акценти са решени в този тон, защото бамбукът, ясенът и памукът са в традиционната си естествена форма – бежови. Свеж дъбов паркет, мека мебел в памучни постели, плетени кошници и лампиони от едноцветна светла хартия. В унисон с бледия фон, бялото допълва визията на елементите в интериора.

Всичко е прекрасно, но не и без красивите зелени акценти и аксесоари, които оцветяват, зареждат и преобразяват монотонното едноцветие. Керамични вази, пухени възглавници, нежни стени, боядисани ретро столове, шалтета, постели, посуда и прибори. Всички те са решени в зелено – от нежно и топло, до ярко и тюркоаз.

Разглеждайки дизайна на този дом, трудно можем да намерим недостатъци. И причината за това е перфектното съчетание на материали, материи и цветове – основните „виновници“ за общата визия на помещенията. От всекидневната, през спалнята и верандата, всяко кътче в този приказен дом буди усмивка и създава усещане за топлина.

Споделете удоволствието с нас! Насладете се на съвършенството в зелено и бежово!

 

Онлайн магазин на GRANDecor