Слънчево настроение в апартамент със свеж интериор в жълто и бяло

Отворен план в апартамент с интериор в жълто и бяло

Всеки човек има нужда от добро настроение, затова нека ви подарим позитивен заряд с оригиналния дизайн на един апартамент със свеж интериор в жълто и бяло, в който сякаш живее слънцето!

Този дом от 300 кв.м. e на три нива, с тераса на покрива, намира се в Пекин и е дело на дизайнерите от MDDM Studio. Те са сътворили магия, в която широките отворени пространства са запълнени с ярки цветове, с цел да носят положителна енергия през целия ден.

Повечето стени в този дом са в ярко жълто и се съчетават с бели детайли, за да създадат идеален баланс, а червено и тюркоаз допълват интериора за още вдъхновение.

Влизайки в жълтата всекидневна е като да дръпнеш завесите в слънчево лятно утро! Различните нива на височина спомагат за визуално отделяне на пространствата за хранене и отмора. Меката мебел в бяло е с изчистени линии и се допълва от цветни квадратни помощни масички, модерен лампион и изискан бял ТВ шкаф с вграден телевизор. Удобни фотьойли със съвременна визия в червено и жълто фиксират различни кътове за четене или почивка в близост до прозорците.

Модерна всекидневна с акценти в жълтоТрапезарията в съседство е обзаведена с маса и столове в скандинавски стил в пастелни тонове, а високи бели шкафове и метални полилеи дискретно омекотяват силата на яркия жълт цвят. В близост се намира входната врата, където етажерки и шкаф за съхранение служат за визуално отделяне на антрето.

В кухнята общата цветова тема продължава, допълнена от щрихи в тюркоаз, цветна мозайка в приглушени тонове и черни детайли. И тук светлината е основна движеща сила, която прелива към стълбите за втория етаж, преминавайки през тюркоазена плъзгаща врата по коридор с настилка с разноцветни камъни.


 

Обзавеждане в ярки цветове от GRANDecor


 

Стъпалата, водещи към горните помещения пречупват светлината с уникалния си дизайн, изработен от метал в бяло с решетъчна конструкция.

Леглото е вместено в малка ниша с облицовка от дърво, даващо усещане за абсолютно уединение. Дискретно са вградени етажерки и гардероб, които напълно се сливат с пространството. Банята в съседство е решена също в основните преобладаващи нюанси жълто, тюркоаз и шарена мозайка, а белия цвят на оборудването играе ролята на обединяващ елемент.

Минималистична спалня с дървена ламперияНа последното ниво откриваме малък домашен офис с излаз към покривната тераса. Отлично място, където човек може да се потопи в концентрация.

Надяваме се, че сме ви вдъхновили със свежото настроение, което този апартамент  с интериор в жълто и бяло носи, и сме успели да „оцветим“ деня ви!

Онлайн магазин на GRANDecor