Съвременен рустик стил в едноетажна къща от дърво

Едноетажна къща от дърво

Модерният човек има нужда от място, на което да избяга от забързаното и стресово ежедневие, и да релаксира на спокойствие. В този случай бягството от града в селска къща сред природата е логичното решение.

Тази едноетажна къща от дърво, обзаведена в съвременен рустик стил би била чудесна възможност.

Ваканционният дом е построен в гориста местност в Испания. Подходящ е както за почивка през уикенда, така и за по-дълга ваканция, и дори за работно място, на което можете да се усамотите и да се отдадете на работа.

Едноетажна къща от дърво с отворен планЖилищната площ се състои от всекидневна, кухня и трапезария с отворен план, домашен офис, две спални, баня и веранда. Всяко едно от тези пространства е облицовано с дъски и греди от естествено дърво в светъл цвят. Интериорът е разнообразен цветово с бели килими и постелки, както и със сиво-бежови тонове, видими по меката мебел, една от стените в банята и кухненските плотове и остров.


 

От магазина: Обзавеждане в земни тонове


 

Отлично дизайнерско решение е подредбата на хола, където П-образния диван гарантира отлично място за релакс и социализация. Срещу него като фокусна точка на стаята е изидана модерна камина с гранитни плочи в тъмносиво. Друго любимо място в къщата е пейката край прозореца в спалнята, която осигурява перфектното кътче за четене или просто взиране в красивата природа отвън.

Гранитна камина в дървена къщаИзобилие от естествена светлина навлиза през множеството панорамни прозорци, като дори са добавени и покривни прозорци във всяко от помещенията. В тъмните часове от денонощието, приятната мека светлина е осигурена от спот осветление, пендели над трапезната маса и разбира се камината.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Красив дом в модерен рустик стил

Според нас тази едноетажна къща от дърво е перфектния дом не само за почивка, но и за постоянно обитаване. Какво по-хубаво от това да се събудиш с песента на птичките и слънчевите лъчи, огряващи върховете на боровете?!

Онлайн магазин на GRANDecor