Елегантна и функционална рустик мансарда

Елегантна и функционална рустик мансарда

Всяко таванско помещение има своите особени характеристики. Скосените части са традиционно присъствие в подобен тип апартаменти. Открихме тази рустик мансарда с красив интериор, разположена на таванските 100 кв.м. в романтичния град Брюж, Белгия. Интересното тук са облицовките от фини дървени летви, боядисани в бяло. В паралел с дървеното дюшеме на пода, това са първите предпоставки за същински рустик интериор.

Основните суровини и материали за изработката на мебелите и декорите в това таванско помещение са дърво, метал, глина, мед и памук. От всеки детайл лъха автентичност и качество.

Диванът във всекидневната приковава вниманието с дървена конструкция в необработен, груб вид, но с богата ръчно изработена орнаментика около гърба и подлакътниците. Масите, макар и не особено големи са масивни и стабилни. Елегантно кресло със златисти мотиви и мека табуретка с памучна тапицерия са част от мебелите в хола. Лампиони с уникална визия присъстват навсякъде в пространството. В горната си част са с еднотипни покривала от памучен плат – тип шапка, а в основата си представляват глинена амфора и старинно дървено буре. Прочети повече...

Онлайн магазин на GRANDecor