Рустик къща като изнесена от приказките

Рустик къща като изнесена от приказките

Камък, мебели от грубо обработено дърво и ракита, кожа, памучни завеси и тежки скринове – това е рустик къщата Ancel House в Монтана, дело на архитектите от Miller Architects, съвместно с дизайнерите от Site Management.

Този красив дом е пример колко добре може да се съчетае миналото и модерното настояще в една рустик къща. Безспорно от видяното тук можете да грабнете някоя идея за обзавеждане на всекидневната.

Масивната каменна камина, дървените нарове с кожени възглавници, голямата тежка маса с нетрадиционна форма, красивият дървен полилей и кожените кресла редом до стилната мека мебел са само малка част от детайлите, които ще спрат вниманието ви.

Гредоредите на тавана, суровата дървесина, плътните тежки завеси и красивите модерни картини кореспондират отлично в тази селска среда. Прозорците са големи, ситно рамкирани, съобразно стила на къщата.

Употребата на еднотипно дърво във всяка част на дома и в изработката на повечето мебели и гардероби създава неподправен уют и гостоприемство. Скосените тавани са очакван ефект на общия фон на интериорния дизайн.

Насладете се на една селска идилия с рустик звучене!

Онлайн магазин на GRANDecor