Рустик вила за истински романтици

Рустик вила за истински романтици

Имате нужда от спокойствие и тишина, а може би и от известна доза романтика? Вижте тази рустик вила и ще се влюбите от пръв поглед! Сред красивата зеленина и масивни дървета, сред вечнозелени храсти и поляни – това е място за истински романтици!

На влизане в къщата, попадаме в слънчев и светъл коридор. Бели стени, високи тавани и дървени подове правят прекрасната рустик вила светла и просторна. Холът е семпъл, но украсен приятно с елементи, изработени от естествени материали – дърво, ракита, бамбук. Красив дървен пън се явява чудесна основа за настолна лампа в ъгъла. Кухнята е изпълнена със светлина и простор – печка на дърва, оригинална пещ за хляб и красива борова маса – идеален кът за семейни закуски.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Красив дом в модерен рустик стил

Естествените материали са използвани навсякъде в тази прекрасна къща, а на места се забелязват подчертани детайли от съвременния живот. Малки, но стилни стъклени полилеи висят в стаите  – учудващо добре балансират с ретро формите, използвани за украса. Тази вила е идеалното място да се отпуснете, да помечтаете и да се насладите на тишина.

Онлайн магазин на GRANDecor