Романтичният полъх на една винтидж вила

Романтичният полъх на една винтидж вила

Когато си представим винтидж вила, веднага ни завладява романтично настроение. Каним ви да разгледате една реконструирана къща в Тампа, Флорида.

Този дом датира от 1940 година, но наскоро е напълно преобразен от професионалистите на Nest Designs. Постигането на красив винтидж дизайн отнема цели 6 години. Впечатление прави изобилието от детайли, сякаш всеки предмет запазен във времето носи своята сантиментална стойност каквито са например големият катинар от вратата, греблото от старата лодка, таблата за сервиране и овехтелите кожени чанти от гардероба. Интересно изглежда и номерацията на вътрешните стълби.

Белият цвят е основен нюанс в къщата, а стилни винтидж мебели освежават всички помещения. Употребата на дърво в интериорния дизайн е въздействаща в този стил. Холова маса в интересна форма, парапет на стълбището и арт полилей в хола са малка част от уникалните решения за употреба на дървен материал. Металните черни рамки на леглата изглеждат величествено. Комбинирани със снежно бели постели, те излъчват необходимата чистота. Морските елементи в стаята подсилват романтиката. Сребристите и златисти нюанси, използвани в рамките на огледлата или в тонирането на корнизите, мраморните плотове в кухнята са добър начин да се подчертае чара на този стил. Зелените плочки в банята са приом за постигане на ключов контраст с белотата наоколо.

Тази прекрасна вила ни впечатлява и отвън. Екстериорът е стилен и умело подреден. Постигнат е баланс между старинното и модерно излъчване. Прекрасен дом!

източник