Релакс и хармония в двуетажна къща в земни цветове

Двуетажна къща в земни цветове

Представяме ви дома на едно младо семейство от Форментера, което се премества да живее в Коста Брава. Те пренасят средиземноморското усещане за родния остров в новата си двуетажна къща в земни цветове, която обзавеждат с удобства, подходящи както за летния, така и за останалите сезони от годината.


 

От магазина: Релакс и хармония у дома


 

Атмосферата в къщата е нежна и домашен уют лъха от всеки ъгъл на помещенията. Основен принос за това има елегантното обзавеждане от камък и дърво. Френските прозорци на първия етаж осигуряват лесен достъп до двора на къщата.

Кухнята е функционална и семпла. Преобладават два основни нюанса – естествено дърво и сиво. Масивни плотове, плетени бар столове и винтидж оборудване са част от красотата на това помещение.

Кухня със сив кухненски остров

Белият под и стени присъстват навсякъде, което в съчетание с естествената светлина придава простор и хармония. Спалните са семпли и красиви и отвсякъде лъха романтика. Вградените гардероби и ниши с памучни завеси са избора на собствениците за спалните на втори етаж.

Целият дом е подчинен на средиземноморски стил с подчертани рустик мотиви.

Релаксиращото излъчване идва както от нежния интериор в земни цветове, така и от стилния екстериорен дизайн.

Голям заден двор с лятна трапезария и барбекю

Каменна ограда в съчетание с лятна трапезария и барбекю край басейна са част от очарованието на двора. Зелената растителност пък придава допълнителна свежест в обстановката.

Дали това може да е перфектната къща с басейн за всеки ден от годината? Определено да!

Онлайн магазин на GRANDecor