Разкошна селска къща за ценители

Разкошна селска къща за ценители

Напоследък животът на село е все по-привлекателен за млади семейства и хора, имащи нужда от спокойствие и тишина. Връзката с природата е предпочитана и заради забързаното ежедневие в града, а и поради възможността да се храним, дишаме и живеем по-здравословно.

Предлагаме на вниманието ви една разкошна селска къща, намираща се в Испания. Архитектът Lluís Auquer е преобразил обикновена стара плевня, за създаде домашен уют и топлина в рустик стил.

Този дом е в непосредствена близост до зеленина и се радва на неповторима природна картина, изграден е с естествени материали, които значително подсилват въздействието върху сетивата на посетителите. Камък, дърво и метал са основен избор в архитектурния и интериорния дизайн на тази разкошна селска къща.

Надниквайки отвътре ни облива естествена светлина, подсилена от очарованието на два основни тона – бяло и цвят на дъб. Каменният под, тухлените стени, гредоредите по таваните на всички помещения, дървените мебели и леките тръбни конструкции са причината да ни завладее чувството за хармония и комфорт на територията на дома.

Преходността на хола към трапезарията и кухнята създава илюзията за по-голямо пространство, а разположението на тези помещения в една линия отваря възможността за навлизане на светлина през прозорците навсякъде. Стилово, стаите са решени еднотипно и това не обременява съзнанието ни. Откриваме масивни дървени мебели, столове с тръбни конструкции и памучни материи за тапицерии и постели на пода. Тъкани платове и характерни шевици в разнообразни цветове са предпочитан акцент.

Овален хартиен полилей над трапезарната маса, дървена закачалва с рустик визия и малки лампиони върху скрина са част от детайлите, които подсилват романтичната визия в този провинциален дом.

Автентичните дървени врати изглеждат очарователно на фона на цялата ретро обстановка. Те отлично кореспондират с масивните греди по таваните на стаите.

Спалнята впечатлява с нестандартната си визия. Красива арка с плътни завеси от тензух разделя интимното помещение от останалата част и придават допълнителна доза романтика. Подът, гредоредът, гардеробът и таблата на леглото са стилово и цветово съобразени. На този фон, семплите масички и пейка изглеждат като нежно допълнение. И тук светлината е приоритет и навлиза смело през големите вратопрозорци.

Банята е интересна и въздействаща. Тук откриваме дървен под и табуретки, кръгъл умивалник, памучни завеси и кокетни декоративни акценти. Всеки детайл придава особен чар на обстановката.

Дворът пред къщата е изключително стилен и удобно подреден. Малко басейнче и елегантна стряха от разлистени асми и розови храсти – очарователен кът за почивка.

Ако имате нужда да презаредите сетивата си с нежност, топлина и уют, значи сте попаднали на правилното място. Насладете се на този дом!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor