Разкошен слънчев дом с гледка към Средиземно море

Реновирана къща

Едно от най-големите предимства на всяко жилище е изгледът през прозорците. Красивият пейзаж, доброто местонахождение и позицията на стаите са първите неща, които грабват вниманието ни. Тъкмо това са и причините тази обновена ваканционна къща с изумителна морска панорама да привлече нашето внимание.

Пренасяме се в Испания, на брега на Средиземно море в един реновиран слънчев дом с вдъхновяваща гледка и уютна тераса. Удобствата и спецификата на интериорния дизайн са постигнати с подкрепата на професионалните умения на Dröm Living.

Фасадата на къщата е с овална форма. Помещенията са преходни и стилно обзаведени. Традиционно в средиземноморски стил цветовата гама е топла. За основа е положен белия цвят по стените и дървените ламперии, а млечни натурални нюанси акцентират в останалата част от обзавеждането.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Средиземноморски стил и лукс в Майорка

Вратите и капандурите с малките прозорчета навяват романтичен спомен от миналото. Подът е осъвременен с класическа ламинирана настилка в светли тонове. Осветлението е семпло и непретенциозно. Обикновени електрически крушки са скрити зад очарованието на красиви плетени лампиони.

Холът, трапезарията и кухнята са позиционирани на долното ниво на къщата в общо преходно помещение, обзаведено еднотипно. Винтидж акценти, морски мотиви, ратанови кашпи, столове и маси от масивно дърво. Всеки дейл има съществен принос за общия изглед на този разкошен дом. Изобилие от естествени материали присъства в цялото жилище.

Кухнята е решена изцяло бяло и кафяво с акценти плетени кошници и синьо стъкло. Работния плот в средата на стаята е удобство, което дава максимална функционалност. Лесно би могъл да се използва и като помощна маса.

Средиземноморска кухняВсяка едно от трите спални е стилна и нежна. Скосеният таван придава дискретност и уют. Изборът на бял цвят отново е перфектно решение. За прекрасната атмосфера спомагат и памучните шалтета, пъстрите черги на пода, семплите ролетни щори и декоративните възглавнички в ярки тонове.

Детската е красива по средиземноморски. Високи едноместни легла, състарените нощни шкафчета, лен, коноп, памук и плюшени играчки. Идеалното местенце за две щастливи деца.

Същинската релаксираща атмосфера е създадена на двата просторни балкона. Керемиден гранитогрес, дървени нари, елементи в бяло и морско синьо, плетени чержета по пода, ратанови кресла, многобразие от декоратични възглавници и несравнима гледка.

Отлично местенце за уединение със семейството през почивните дни!

Онлайн магазин на GRANDecor