Разкошен дом с басейн и панорамна гледка

Разкошен дом с басейн и панорамна гледка

Забележителна архитектура, стил и модернизъм лъхат от този разкошен дом с луксозно обзавеждане! Намира се във Виетнам, завършен е през 2013 година и е дело на професионалистите от Nha Dan Architect.

Жилището е изградено на три нива и има характерна многопластова форма и нестандартна визия. Впечатление прави басейнът, позициониран на последното ниво. Сградата е укрепена с допълнителни колони, които да го подсигурят в горната част.

Плочата на първия етаж е издигната на известна височина, за да се осигури естествена вентилация в подземните помещения.

Стаите са с правилни форми и големи прозорци, през които навлиза солидно количество естествена светлина.

Интериорният дизайн е не по-малко завладяващ. Чудесен ефект е постигнат чрез внасянето на голямо количество естествена палмова растителност. Екстравагантни осветителни тела правят впечатление от пръв поглед. Тоновете са пастелни и меки – бяло, преливащо в бежово и кафяво.

Обзавеждането е минималистично и модерно. Окачени тавани от дървени летви разчупват атмосферата в хола. Стъклените первази придават допълнителен чар на отворените пространства и подчертават плавната преходност към обстановката навън.

От високата част на този разкошен дом с басейн се открива панорамна гледка към града, а изобилието от зеленина осигурява необходимия уют.

Онлайн магазин на GRANDecor