Ще се разходим из една просторна мансарда, отличаваща се с безупречни стилистични решения и уникален интериор.

Всеки детайл в жилището е перфектно обмислен, цветовете са балансирани, светлината е в изобилие, а перфектната комбинация от винтидж и индустриален стил прави обстановката невероятна.

Просторна мансарда на два етажа с уникален интериорНапълно логично белият цвят е избран за основен на територията на този апартамент със скосен покрив. Бели тавани, стени и дървени ламперии се простират във всяка част на жилището. В унисон с тези конструкции на места се прокрадват тухлени и циментови акценти, както и масивни дървени греди. На този фон изключително интересно са вписани кристални полилеи, плюшени дамаски, декорации със златисто покритие и кресла с богата орнаментика. Внушителен и атрактивен винтидж декор.

Винтидж визията е подчертана с барокови решения – орнаментика в дизайна на мебелите и огледалата, тежки, масивни стойки и декорации, злато, кристали, стъкло и мед са съчетани в дизайна на част от помещенията.

Просторна мансарда на два етажа с уникален интериорСпалнята и детските са решени в бяло, естествена светлина навлиза през големи прозорци, а плътните завеси позволяват доброто затъмнение при нужда. Картините, осветителните тела с нетрадиционна визия и декоративните пъстри възглавници са ключов елемент в интериора на спалните помещения.

Гардеробната е стилна и практична. Всеки скос в пространствата е максимално уползотворен. Този факт прави жилището функционално, комфортно и уютно.

Стълбището на тази просторна мансарда е с особен принос за стилистиката на дома. Тясно и вито пространство, осеяно с изкуство, символизира особения прочит на съвременния дизайн.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Уникален артистичен дом с винтидж находки

Стилната камина в хола е плавен преход към перфектната визия на откритата тераса. Подходът към нея е посредством френски прозорец, както от всекидневната, така и от спалнята на домакините. Чудесно архитектурно решение.

Насладете се на този шедьовър на две нива. Убедени сме, че има какво да откраднете за себе си.

Онлайн магазин на GRANDecor