Ще се разходим из една просторна мансарда, отличаваща се с безупречни стилистични решения и уникален интериор.

Всеки детайл в жилището е перфектно обмислен, цветовете са балансирани, светлината е в изобилие, а перфектната комбинация от винтидж и индустриален стил прави обстановката невероятна.

Напълно логично белият цвят е избран за основен на територията на този апартамент със скосен покрив. Бели тавани, стени и дървени ламперии се простират във всяка част на жилището. В унисон с тези конструкции на места се прокрадват тухлени и циментови акценти, както и масивни дървени греди. На този фон изключително интересно са вписани кристални полилеи, плюшени дамаски, декорации със златисто покритие и кресла с богата орнаментика. Внушителен и атрактивен винтидж декор.

Винтидж визията е подчертана с барокови решения – орнаментика в дизайна на мебелите и огледалата, тежки, масивни стойки и декорации, злато, кристали, стъкло и мед са съчетани в дизайна на част от помещенията.

Спалнята и детските са решени в бяло, естествена светлина навлиза през големи прозорци, а плътните завеси позволяват доброто затъмнение при нужда. Картините, осветителните тела с нетрадиционна визия и декоративните пъстри възглавници са ключов елемент в интериора на спалните помещения.

Гардеробната е стилна и практична. Всеки скос в пространствата е максимално уползотворен. Този факт прави жилището функционално, комфортно и уютно.

Стълбището на тази просторна мансарда е с особен принос за стилистиката на дома. Тясно и вито пространство, осеяно с изкуство, символизира особения прочит на съвременния дизайн.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Уникален артистичен дом с винтидж находки

Стилната камина в хола е плавен преход към перфектната визия на откритата тераса. Подходът към нея е посредством френски прозорец, както от всекидневната, така и от спалнята на домакините. Чудесно архитектурно решение.

Насладете се на този шедьовър на две нива. Убедени сме, че има какво да откраднете за себе си.

СПОДЕЛИ МНЕНИЕ

Напиши своя коментар!
Въведи твоето име