Просторна и модерна къща в провинцията

Интересна и модерна къща в провинцията

Тази просторна и модерна къща в провинцията е разположена на един от хълмовете в прекрасната долина на Калифорния. Завладява ни гледка към хълмове и изумителна широколистна растителност. Простор, слънчева светлина и чист въздух. Ще се насладим на отлично съчетание между красивата дива природа и най-актуалните тенденции в дизайна.

В конструкцията на тази къща в провинцията преобладава употребата на метал и стъкло, а покривните части се отличават с масивни дървени облицовки, които служат за перфектна изолация. Минималистичният стил е заложен в цялосната концепция на къщата.

Модулът на постройката е стабилен, с високи тавани, големи прозорци и разчупен корпус. За цвят на къщата е избран стилния и актуален графит. Общата база тонове е неутрална и семпла. Преобладават бежово, черно, сиво и бяло. Леки цветни акценти по мебелите разчупват непретенциозните цветови решения.

Многопластовата архитектура на постройката я прави наистина уникална. Дневният тракт е разположен на приземния етаж. Изчистена стена от дървен масив разделя символично хола с бутикови мебели от кухненската част на партера. Красиво осветление, спуснато от тавана, във формата на колона, е разположено ниско над холовата маса. Полилеите в трапезарията са футуристични и нестандартни.

Кухнята е красива и модерна. Шкафовете и електроуредите са унифицирани с едноцветни плоскости в семпъл бледобежов нюанс. Позицията на мебелите описва квадрат за улеснение на домакините.

Спалнята е стилна, в неутрална палитра, разкриваща страхотна гледка към природата.

Обилно количество естествена светлина облива всеки кът от дома през големите прозорци. Отворените площи на хола, позволяват лесния достъп до просторната веранда. Подвижните стени отварят или затварят пространството в зависимост от метеорологичните условия навън.

Тази необятна красота наистина е въздействаща. Уверете се сами!

източник