Жилище с просторен цветен интериор

Просторен цветен интериор във всяка част на дома

Няма съмнение, че този апартамент принадлежи на художник. Изчистеният дизайн, умело изложените декорации и перфектните комбинации на тонове правят този дом пример за жилище с просторен цветен интериор.

Със сигурност, всеки нюанс се отчита и има ясна концепция в използването му! Построен от Alvaro Lumbreras, графичен дизайнер и фотограф, този красив дом е прекрасно място за почивка. Истинско вдъхновение за ценители на стила и естетиката!

Свежото бяло е перфектна основа в апартамента. Цветовете в тяхното разнообразие и олицитворение сякаш блестят. Използвани са умело, както в обзавеждането, така и в декора. Ако се вгледате в цялостното оформление на стилния цветен интериор ще доловите предпочетения минималистичен дизайн. Акцентите са високо по стените – професионален трик на дизайнера. Мебелите са семпли но подходящо подбрани. Люлеещият се стол на Eames добавя още повече изисканост на този модерен и светъл дом.

Кухнята е бижуто на апартамента. Цветът на патладжан е приятна изненада. Хромираните уреди са в отличен контраст с тоналността на шкафовете.

Семпло и непретенциозно, но истински вдъхновяващо! Насладете се на този просторен и цветен интериор!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor