Просторен цветен апартамент на две нива

Просторен цветен апартамент на две нива

Когато разполагаме с достатъчно пространство и простор у дома можем смело да боравим с цялата палитра от цветове, които предпочитаме. Така са постъпили и дизайнерите от Point Supreme Architects, създавайки апартамента ”Nadja” в Атина, Гърция.

Тук се наблюдава творчески бум от цветове, употребени сред модерен интериор. Пространството е позволило изграждане на жилището на две нива, свързани с модернистична цветна стълба. Интересно е решението да няма дребни детайли и предмети в обзавеждането. Това позволява въздействието да се постига единствено и само чрез богатата палитра от цветове. На първото ниво имаме обособена кухня, трапезария, кът с мека мебел, голяма дървена маса и секционни шкафове, преливащи в дървена решетка. На това пространство са използвани жълто, тюркоаз, бяло, черно, кафяво, резеда, розово, червено и златно, които превръщат дома в истински весел и просторен цветен апартамент. Впечатление прави, че почти всичко е рамкирано – стълбището, кухненските шкафове и гърба на пейките.

Второто ниво е не по-малко въздействащо. Там разполагаме и с площ за коридори. Интересна е идеята да се облицоват с кафяви фаянсови плочки. Спалните също са интересни и колоритни, решени в бяло, светло синьо, червено и сиво. Вградените гардероби и шкафове освобождават площта в този модерен апартамент.

Интериор, който те кара да се усмихваш!

източник