Просторен дом с модерен интериор

Просторен дом с модерен интериор

Нека заедно да помечтаем за един дом като този – свеж, просторен и с модерен интериор. Кой би си представил, че обзавеждане в мрамор и дървесина може да е толкова шик! Да бъде едновременно стилно, но ненатрапчиво, нежно, но респектиращо!

Банята е просто очарователна. Облицовка от мраморни плочи по стените и пода, красива единична вана точно срещу прозореца и голяма картина над нея, стъклена преграда към душа и дървена скара на пода, която силно контрастира на сиво-белите цветове в този светъл дом.

Интериорната линия неусетно ни отвежда към кухнята, която впечатлява с практично обзавеждане и достатъчен простор. Големите панорамни прозорци осигуряват естествена слънчева светлина. Покрай стените се виждат множество кухненски шкафове в интересен и нетипичен сив цвят. Отворените рафтове приятно разнообразяват и дори запазват пространството в стаята. Благодарение на приказните полилеи в бял и златист цвят, този светъл дом с модерен интериор заискрява още повече.

Спалнята е в пълна хармония с идеята на цялостното обзавеждане. Неутрални тонове и луксозни тъкани изпълват пространството. Цветните декоративни възглавници и голяма черно-бяла картина срещу леглото поставят акцента в стаята. Френски прозорци с дълги плътни завеси осигуряват, както изобилие от слънчеви лъчи, така и лично неприкосновение. 

Покривът на този светъл дом е превърнат в прекрасно място за отмора, като че ли сред природата – малка лятна градина, грубо дялани дървени мебели и разпалена камина. Абсолютна красота.

via

Онлайн магазин на GRANDecor