Просторен ваканционен дом със свеж интериор

Бял хол с ярка декорация

Надали има човек, който не си представя почивните си дни в просторен ваканционен дом с красив и модерен интериор.

Ще се пренесем в четиристаен апартамент в Ибиса, Испания. В него ще усетим темперамента на иберийския полуостров и стилистиката на средиземноморието. На площ от 70 кв.м този дом излъчва елегантна и атрактивна визия и перфектно разпределение на пространствата.

Фокусът в дизайна на ваканционното жилище са цветовете. Снежнобялата основа е допълнена от свеж интериор с ярки акценти. Особено въздействаща е тази дръзка цветова комбинация между лилаво и жълто.

Мраморният бял под и тръбните мебели в злато, мед и стъкло придават аристократичен привкус на обстановката. Жълтото кресло, лилавата нощна лампа, живите цветя и пъстрите декоративни възглавници по меката мебел са ефектна част от красивото модерно обзавеждане.

Ваканционен дом с ярък декорКухнята е малка, семпла и решена в бяло и кафяво с иноксови уреди. Тясното и дълго пространство е максимално освободено от мебели и аксесоари. Уредите са вградени, а плотовете са открити. Минималистичен барплот с ефектни декорации се кипри в единия ъгъл на помещението. Мраморен под в бяло и бар столове в меден цвят отново подсилват изисканата визия.


 

От магазина: Силата на цветовете у дома


 

Спалните са красиви и практични, излъчват нотка романтика и солидно количество свежест. И тук е продължена общата концепция на жилището. Снежнобели стени, мраморен под и вградени гардероби. Индивидуално решение е избора на стена с тапети в спалнята. Цветя в розовата гама и шарки от свежи зелени листа са заложени в съответната спалня.

Красив тапет за спалняЗначително предимство са индивидуалните бани за всяка от спалните. Основната гама е спазена, подът е познатият бял мрамор. Това е съществената прилика. Раликата се крие в това, че едната е с вана, а другата с душ кабина.

Тераската е малка, но за сметка на това с приказна гледка. Немалък принос за това има и стъкления перваз, който открива пространството и отваря хоризонта пред погледа ни.

Просторен ваканционен дом със свеж интериор и елегантна визия. Какво повече му трябва на човек?

Онлайн магазин на GRANDecor