Просторен бял интериор

Просторен бял интериор

Когато стане дума за бял интериор веднага се сещаме за Шведския интериорен дизайн. Апартаментът от снимките се намира именно в Швеция и се характеризира с изобилие от светлина и бели акценти.

Както при повечето съвременни жилища, няколко различни по предназначение площи са сляти в една обща за да се гарантира простора в дома. Така и тук хола, трапезарията и кухнята са разположени върху една обща площ, като за единствен разделител служи колоната, в която е вграден телевизора. Големи панорамни прозорци опасват целия апартамент и позволяват на слънчевата светлина да наводни интериора. Всички стени, тавани и мебели са решени в бяло, като на техен фон контрастира подът от светло дърво. Единствено уредите в кухнята са избрани в сребристи тонове, за да придадат модерен вид на дома. Малко цвят можем да открием в банята, където една от стените смело е покрита с червени плочки за баня.

Не само интериорът на този дом внушава простор. Терасата, разположена на посления етаж на сградата, разкрива прекрасна гледка към града и предоставя чудесно място за отмора след дълъг ден.

via