Стил и очарование в проект на перфектен дом

Стил и очарование в проект на перфектен дом

Тази стилна къща на два етажа е един перфектен дом, по проект на EXTRAVAGANCE Design. От пръв поглед сме завладяни от цялостната визия, очароване и умерения подбор на цветове, материи и форми.

На първото ниво се намират всекидневна с кухня, спалня за гости и тоалетна, а на втория етаж са разположени три спални, всяка от които разполага със собствена баня и гардеробна. Откриваме интересни форми в помещенията. Прави линии, съчетани с богата орнаментика грабват вниманието ни. Стени и колони с интересна каменна облицовка придават тежест на партерния етаж.

Модерно съвременно обзавеждане впечатлява с очарованието си. Камък, дърво и стъкло са материалите, които срещаме във всяко помещение. Дървеният под и облицовки, масите от масивна дървесина, стъклените первази и каменните стени са един от основните фактори за перфектния вид на дома.

Цветовете в този красив дом са един от основните фактори на въздействие. Топли тонове заливат цялото пространство като във всяко помещение е наблегнато на определен цвят. Те варират от бяло, през млечно кафяво, бежово и сиво, приятно акцентирани с пепел от рози, тюркоаз и черно.

Естествената светлина прониква във всеки ъгъл на помещенията. За целта, при проектирането на дома е помислено за изобилието от прозорци навсякъде. Високите тавани и големите панорамни прозорци приветстват светлината в холовата част. В спалните са поставени блек аут щори, за да има възможност в по-голямата част от деня да стоят прибрани и помещенията да се осветяват. Дори гардеробните и баните имат индивидуални прозорци – решение, което особено ни допада. Осветителните тела в дома са особено стилни. Преобладават бутиковите полилеи и аплици, а в голяма част от стаите луничките са помощно осветление, гарантиращо нежност и романтика.

Както всички помещения в дома, така и баните са изискани и удобни. Преобладават стъклените решения и изчистените форми, решени в топла тоналност.

Не е ли този дом истинска наслада за очите?!

Онлайн магазин на GRANDecor