Пример за романтичен малък апартамент в Швеция

Пример за романтичен малък апартамент в Швеция

Имате ли нужда от идеи за обзавеждане на малък апартамент? Можем да бъдем полезни с галерията, която сме приготвили.

Този романтичен малък апартамент в Швеция е разположен на площ от 46 кв.м., на последния етаж в стара жилищна сграда. Той притежава особен чар, излъчва спокойствие и нежност. Уверете се сами и си откраднете от дизайнерските идеи за малък апартамент.

Всяко малко жилище има нуждата да изглежда по-просторно. И тук, традиционно за целта, е използван белия цвят за основен тон на стените и значителна част от мебелите – столовете около масата за хранене, кухненското обзавеждане и холовата масичка. Подът е дървен и е подбран в цвят ясен, като това допълнително визуално разширява пространството.

Скосените тавани и гредоредите са неизменна част от дизайна на жилището. Гредите са боядисани в черно, което е изборът за цвят и на доста от мебелите в хола и трапезарията.

Като цяло чарът на жилището идва с употребата на акценти. Цветни или не, те са поставени на точното място и носят своя принос за общата визия на пространството. Бялото колело до стената, цветните саксии, пъстрият килим и месинговите полилеи над масата – всеки елемент има собствен чар и предназначение.

Няма начин да не прегърнете с усмивка тези идеи за обзавеждане на малък апартамент.

източник