Приветлива къща за почивка в Англия

Луксозна къща за почивка

Ситуирана в Чарлзтаун, Корнуол, Англия, тази къща за почивка съчетава онзи магичен чар на старинното с един модерен подход, изразен във всеки детайл. И тъй като се намира точно до морето, тя ви  предлага чудесни условия да се насладите на утрините и вечерите, прекарани тук на дълга ваканция или просто за уикенд.

По уникален начин класическата консервативна английска архитектура е съчетана със съвременен стил и удобство. За основен е използван белият цвят, който продължава усещането за простор в къщата. Бялото е спокойствие, свежест, стил и класа едновременно. А в комбинация с дърво и няколко акцента точно на място завършва цялостния облик на тази вила с типичната английска елегантност.

Тази къща за почивка всъщност има и страхотен замисъл. На практика, идвайки тук, вие и вашият партньор можете да вземете бебето си с вас, а тук ще бъдете посрещнати топло и радушно от домакините. Ще си почивате пълноценно, докато те се грижат за детето ви.

Морски дни и нощи, малко откраднато спокойствие и пълноценна почивка във вила като тази – какво повече му трябва на човек?

via