Тази прекрасна тераса е оазис в големия град

Прекрасна тераса – спокоен оазис в големия град

Да си имаш собствен мини оазис вкъщи е изключително предимство в градския живот. Без значение дали живеете в малък апартамент или просторен мезонет, да разполагате прекрасна тераса, каквато ще видите на снимките в галерията по-долу, е истинско щастие. Да се наслаждаваш на зашеметяващия градски пейзаж докъдето ти стигат очите или да се отпуснеш в джакузито на открито е блаженство в края на един натоварен ден.

Тази тераса на покрива разполага с няколко кътчета за разпускане. Накъдето и да се обърнете ще забележите, че мястото е оформено главно от естествени материали. Дървеният под и саксиите с живи растения канят природата удома.

Терасата е подходяща за пълноценна почивка или наслада без значение от повода. Можете да поканите роднини и приятели на изискан обяд или на следобедно кафе, да почетете книга на спокойствие или пък да оставите балончетата от джакузито да отнемат целия стрес от вас, докато погледът и мислите ви си блуждаят свободно в звездното небе. А представете си вечеря на свещи с любим човек на фона на спираща дъха гледка!

ВИЖ ОЩЕ: 60 Практични идеи за остъклен балкон

Тази прекрасна тераса има множество приложения и може да ви „отведе” на много места – и в градско кафе, и в изискан ресторант, в тихо усамотено кътче за четене или на луксозно парти с приятели и външно джакузи. А най-хубавото е, че през цялото време всъщност ще сте си у дома!


 

Обзавеждане за тераса от GRANDecor


 

Онлайн магазин на GRANDecor