Прекрасна провинциална къща с обзавеждане от естествени материали

Прекрасна провинциална къща

Естествените материали носят топлина и хармония в интериорния дизайн на едно жилище. Кели и Грег Моценбахер намират своя домашен уют в Санта Барбара, Калифорния. В малка къща на село с испанска колониална архитектура от 20-те години на миналия век, те създават красива градина и топла среда, залагайки на обзавеждане от естествени материали.

Екстериорът е завладяващ. Бяла фасада с контрастни дограми и капандури в морско синьо. Овални форми на вратите и прозорците. Истинско средиземноморско увлечение на брега на Тихия океан.

Прекрасна провинциална къща с веранда

Интериорът е стилен, решен изцяло в класическия бял цвят. На този фон всяка брънка от обзавеждането създава впечатляващ контраст. Естествените материали са водещия мотив при избора на дизайн. Дървените мебели са позиционирани във всяко кътче на дома. Плетени кресла и кошници, дървени масички, гардероби и закачалки. Трикраки столчета, глинени панери, бамбукови кашпи, гипсови фигури и стъклени буркани са само част от елементите, придаващи характерното очарование на тази уникална провинциална къща.


 

Градински мебели от GRANDecor


 

Тъканите памучни и вълнени килими са в унисон с гранита и дюшемето по пода, както и с гредоредите и лампериите по таваните в някои от помещенията.

Обковът, лавиците и батериите в кухнята носят специфичното ретро излъчване в дома. Спалнята с нежни памучни щори в бяло е с нежна и романтична визия. Банята е стилна и практична, а декорацията в пералното помещение е досущ напомнящо за малка средиземноморска къща за отдих.

Типично за региона и в унисон със стилистиката на дома, навсякъде в помещенията има свежи и красиви растения, придаващи домашен уют и очарование.

Малък дом с нежна визия и практични пространства. Насладете му се!

Онлайн магазин на GRANDecor