Прекрасна къща с бял интериор и цветни акценти

Белен Каналео е испански блогър, която живее в красива къща с цветна декорация, построена през 50-те. От цялото пространство на къщата лъха хармония, нежност и специфичната средиземноморска романтика.

Печаливш е избора на бял интериор що се отнася до стените и таваните, това винаги е гаранция за простор и свежест. Наличието на цветни мебели и декорация във всички стаи пък създава изключително настроение.

Тюркоазена мека мебел, цветни възглавници, жълто-зелени скринове, червен стол, диван в пепел от рози, резедаво легло и букети със свежи цветя са основните ярки детайли, които разнообразяват интериора. Различните столове в трапезарията, нетрадиционните шкафове за съхранение, както и осветителните тела с уникална визия са интересния мотив в избора на дизайнера.


 

От магазина: Цветно настроение у дома


 

Впечатление правят арките между помещенията, както и черно-бялата орнаментика, която се прокрадва в стените и пода на кухнята и трапезарията. Този акцент придава нежност и същевременно с това кореспондира с белия фон наоколо.

Цветните тапети, светещите надписи, пъстрите порцеланови чинии и стилните картини по стените създават непреодолимо чувство на жизнерадостност. Насладете се на романтичното семейно гнездо на Белен. Тук усещането е като да си на истински зареждаща почивка.

Онлайн магазин на GRANDecor