Прекрасна къща в испанската провинция

Прекрасна къща в испанската провинция

Един провинциален дом може да бъде обзаведен и декориран по десетки начини, стига човек да има желание и въображение. Стиловете, които могат да бъдат използвани са наистина много и все ефектни, а възможностите за комбиниране на различни похвати за декорация са на практика безброй.

Тук виждаме отличен пример за това как една селска къща може да разтопи душата на човек, със своето спокойствие и романтичен провинциален уют. Всяко нещо в нея е грижливо подбрано, във всяко кътче личи, че тук са вложени оригинална мисъл и вкус.

Основните цветове, в които са издържани и интериорът и екстериорът са бяло, кремаво и някои светли нюанси на кафявото. Всичко това е чудесно подчертано от дребни акценти в черно. Дървото преобладава като материал в интериора и това още повече допринася за изграждането на цялата земна и спокойна атмосфера.

Това, което прави тази къща наистина очарователна, обаче, са детайлите. Състарената боя по някои от столовете и шкафовете, стъклените бурканчета за подправки с красиво изписани кокетни етикети в кухнята, порцелановите съдове за хранене, дървените поставки за цветя, плетените панери… Всичко това прави този дом живописен и истински уютен.

Наистина прекрасна къща, която разполага с всичко необходимо за една незабравима ваканция.

Онлайн магазин на GRANDecor