Прекрасна крайезерна вила в САЩ

Прекрасна крайезерна вила

И това ако не е вилата мечта! Локализирана в Мичиган, САЩ, тази прекрасна крайезерна вила олицетворява мечтания дом на всяко семейство. Зелена градина само на метри от езерото, каменна пътечка, която води до входната врата, къща от дърво и камък, която пази семейния уют, веранда, разкриваща великолепна гледка  – какво повече да си пожелаем?!

Отвътре вилата се характеризира с подове от тъмно дърво и светли стени, на чиито фон изпъкват мебели и декорации в нежно тонове на жълто, синьо и зелено. Интериорът е изключително светъл и приветлив. Кухнята, трапезарията и всекидневната преливат една в друга и осигуряват несравним простор. А спалните наистина ще ви очароват! Родителската спалня е решена в бяло и светло синьо и се радва на панорамни прозорци, разкриващи прекрасна гледка към езерото. Детските стаи са разделени за момиченца и за момченца. Леглата са или вградени в стената като уютна хралупа или на два етажа.

Декорът на крайезерната вила внушава хармония, любов и семеен уют. Дори само разглеждайки снимките можем да усетим топлината, с която е изпълнен този вълшебен дом.

 

Онлайн магазин на GRANDecor