Прекрасен дом с тухлени акценти

Прекрасен дом с тухлени акценти

Дизайнерът Сергей Махно е създал този прекрасен дом с изключително внимание към детайла и фокус, насочен към съвременния функционален дизайн. Голямото пространство, обособено като дневна изглежда още по-просторно заради големите си прозорци, които пък прекрасно очертават стената, оформена от тухли. Този акцент придава неповторим характер и изгледжа много стилно. Всъщност, не само красотата на дневната е подчертана от него. Тухлени акценти присъстват в цялото жилище. Когато са комбинирани с естествени цветове и материали, както в случая, изглеждат още по-ефектно.

Един от основните материали за изграждане на този модерен интериор е дървото, а цветовата палитра съчетава меки неутрални нюанси с черно и бяло. Като цяло, обзавеждането е с изчистени минималистични линии и форми, въпреки че тази семплост съвсем не пречи то да е функционално. Така например, кухнята е модерно оборудвана и разполага с всичко необходимо за приготвяне на изискана вечеря, на която пък можете да се насладите в комфортната трапезария.

Не можем да не обърнем внимание и на спалните, които са големи и удобни за прекарване на часове в пълно спокойствие и релакс.

В близост са баните, които са също обзаведени и оборудвани с единствената цел да доставят удобство и блаженство. Плъзгащи се стъклени врати са използвани за спестяване на пространство и осигуряване на простор при трансформацията на този апартамент в уникално жилище.

Модерният, към индустриален стил в интериора навсякъде е омекотен от идейните тухлени акценти, които внасят уют и усещане за сигурност. Можем да обобщим, че известното мото „Моят дом е моята крепост” тук е адаптирано по един особено елегантен начин.

Насладете се на този красив дом в нашата галерия и си вземете идеи за дома!

източник