Прекрасен дом на морския бряг в Испания

Прекрасен дом на морския бряг В Испания

Всеки от нас би искал планира част от летните си дни за релакс на море или сред красивата природа. Понякога сезонът е кратък, но това не означава, че не можем да си откраднем време за удоволствия. Грандекор ви предлага да си припомните горещите месеци и да се насладите на виртуална разходка до бреговете на слънчева Испания. Ще посетим един прекрасен дом със свеж, кокетен интериор.

Тази къща в провинцията е позиционирана сред богата растителност и много цветя. Гледката към морската шир носи неповторимо удоволствие. Стилът е семпъл, но много въздействащ. Нежна еклектична нотка присъства в избора на интериор. Мебелите с винтидж визия, леките индустриални мотиви и изобилието от цветове са отлична комбинация, нанесена на изчистения бял фон наоколо.

Изобилието от естествени материали и тъкани, използвани в проекта на този прекрасен дом, подсилват усещането за домашен уют и топлина.

Типично за провансалския стил, къщата е с големи отваряеми прозорци, красиво подчертани с капандури в морско син цвят. Изборът на мека мебел в бяло придава допълнителна свежест в стаите. Тъканите черги на пода и дървените винтидж столове и пейки около масата са част от очарованието в къщата.

Плетени кошници по пода, керамични сервизи и вази с полски цветя са част от акцентите, които разчупват и оцветяват обстановката.

Спалнята е семпла и красива. Както навсякъде в дома, в тази стая има голям прозорец, откриващ прекрасна, природна гледка. Конструкциите са от състарено дърво, а материите са памучни и цветни. Огледалото на стената зад леглото е акцент, който присъства във всяка стая на къщата – в хола над камината, на стените в детската и в банята.

Стаята на малчуганите е малка, но удобно подредена. Големи вратопрозорци ни извеждат на общия балкон. Сините капандури изолират стаята от силните слънчеви лъчи, подобно на останалите помещения в красивия провинциален дом.

Интересна визия има и банята. Изчистени, прави линии, груба мазилка, едноцветни решения и ретро излъчване. И тук имаме самостоятелен прозорец и голямо огледало, в макар и малката площ на помещението. Интересна хрумка е извеждането на втора баня отвън, паралелно от другата страна на прозореца. Плетен параван от дървени клони в Г-образна форма е позициониран до ъгъла на сградата. Чудесно оформена лятната баня!

Прииска ли ви се да си починете в слънчева Испания? Няма невъзможни неща – мечтайте!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor