Практичен и кокетен мини мезонет

Практичен и кокетен мини мезонет

Този мини мезонет се намира в Ню Йорк и е разположен на скромните 40 кв.м. Той е успешно реновиран, благодарение на Specht Harpman Architects.

Има няколко задължителни стъпки за добрия финален резултат, които дизайнерите са спазили безупречно. На първо място е важно всичко да се боядиса в бяло. Това отваря пространството и създава усещането за простор. Вторият детайл е минималистичния модерен интериор. Няма полза от претрупано обзавеждане. Важно е и разпределението на отделните помещения. За да спестим място трябва да ги композираме така, че да се преливат едно в друго. Добър избор в този мини мезонет е решението плотът около мивката в кухнята да се удължи, така че да може да се ползва като маса за хранене.

Много важно е и всички ниши в малките жилища да бъдат практично употребени. Вижте изборът на дизайнерите да вградят максимален брой шкафчета и чекмеджета в пространството под стълбите. Намираме банята за истинскo бижу! Тя също е позиционирана под стълбищното пространство. Отлична идея е голямото огледало от вътрешната страна на вратата. Ако все пак не искате да ви е прекалено бяло у дома, заложете на малко цвят в дребните детайли или просто оцветете пода или част от рамките на мебелите. Придържайте се към максимум два или три цвята. В противен случай рискувате да ви стане тясно.

Този дом ще ви предложи практични идеи за обзавеждане на малък апартамент. Вижте и се вдъхновете!

Онлайн магазин на GRANDecor