Полезни идеи за интериор в пастелни цветове

Полезни идеи за интериор в пастелни цветове

Съчетанието на цвят, текстура, мотив и обзавеждане създават предпоставка за съвършенство, уют и интимност в един дом. За да ви уверим в това сме приготвили полезни идеи за интериор в пастелни цветове.

Ще ви запознаем с делото на дизайнера Сюзън Нелсън. Жилището, по което работи се намира в САЩ и е добър пример за съчетание на мисъл и визия в пространството.

Основно предимство на подхода е решението да се използват много и разнообразни пастелни тонове, които винаги гарантират свежест и настроение. Добре е пъстрите мотиви да са разположени върху едноцветна ярка повърхност, за да се получи необходимия акцент.

Тези нежни пастелни нюанси – розов, лилав, жълт, зелен, екрю, син, в съчетание с тежката конструкция и ретро визията на мебелите, излъчват царствена елегантност.

Флоралните мотиви и ретро елементите са предпоставка за своеобразна връзка с природата. Цветните акценти могат да бъдат както в дамаските, така и в плата на щорите, във вазите със свежи цветя или в лампиона до дивана. Предимство е, че тези цветове стоят добре във всяко помещение.

Доверете се на красивите ни предложения и оцветете жилището си в нежни пастелни нюанси.

Онлайн магазин на GRANDecor