Планински рай в луксозна къща в Швейцария

Луксозна планинска къща

Накъдето и да погледнеш в Алпите е приказно красиво. Ако имахме възможност да живеем в къща в Швейцария, то бихме избрали именно тази. Всеки детайл в този дом е любов. Обаятелен планински стил и интериор от дърво. Два неразривни елемента, постигащи съвършенство. Масивна визия с красива декорация, топли тонове и домашен уют. Всеки детайл от тавана, през пода и всяка дървена врата, маса и шкаф ни кара да се влюбим в това място!

Тераса с изглед към планинатаДневната е луксозно обзаведена и разкрива невероятна гледка. Големите прозорци гарантират яркостта и солидната естествена светлина в помещението. Формално площта е разделена на трапезарна и холова част. Голямата маса за хранене и кожените кресла около нея са в абсолютен унисон с дървените облицовки и нежно спуснатото осветление над тях. От всеки детайл лъха изтънчен вкус и елегантност.

Меката мебел е ниска и едноцветна, съчетана идеално с пухени декоративни възглавници, комплект фотьойли, дървени маси и красив тъкан килим на пода. Камината, облицована с камък, е финалният щрих, който завършва перфектната визия на помещението.


 

Мебели и декорации в земни тонове


 

От всяка спалня лъха невероятен юут и комфорт. Ореховото дърво, гредоредите, тежките завеси и удобните легла са само част от очарованието на тези стаи. Естествените материали са част от всеки детайл в спалните, което носи особена енергия и топлина.

Към всяка спалня има прилежаща баня в същия стил. Изчистени линии, отлично съчетани цветове и светлина. Мрамор, камък, гранит, стъкло,  дърво и ратан присъстват във всеки елемент. Просторът и романтичната обстановка са гарантирани.

Таванското помещение е може би най-очарователна част от това луксозно шале. Мека мебел, светли тонове, мек килим, пуфове, плюшени дамаски и възглавници, съчетани с масивни греди, скосове и кокетни прозорчета. Любимо местенце за усамотение.

Насладете се на този приказен дом и помечтайте на воля!

Онлайн магазин на GRANDecor