Позволете ни да ви потопим в атмосферата на луксозния начин на живот с един уникален дом, в който природата властва с пълна сила! Архитектите от Реаrѕоn Dеѕіgn Grоuр са успели да претворят три от основните елемента огън, земя и въздух в интериора на невероятната планинска къща “Слънчева мечта“, разположена в Монтана, САЩ.

Луксът в частните жилища често е свързан с обширни всекидневни, високи тавани и панорамни прозорци. Дизайнерите на тази къща са сътворили едно истинско съвършенство, ползвайки в тази голяма площ основно естествени материали, изчистени линии и земни цветове.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Стил и удобства в луксозна планинска къща

Необработен камък и дърво покриват стените и таваните, а за да се слеят къща и природа в едно, стъклото присъства по всички дължини и предоставя неповторими пейзажи. Максимално удобство откриваме в поръчкова зелена кухня и забележителен бар с метални елементи в индустриален стил, както и в най-невероятната маса за хранене, която сме виждали.

Невероятна трапезна маса до огромна каминаВсекидневната е истинско пиршество за очите и мечтано място за почивка или събиране със семейство и приятели. Дали голямата пейка-люлка, модерните канапета, уютните кътове за сядане до панорамни прозорци, или пухкавите килими и кожени постелки са нещото, което може да накара всеки да мечтае за такъв уют и пълна почивка? Със сигурност да!

Всекидневна до камина от необработен камъкДобавяйки и лукса, който струи от помещенията за почивка, представен от модерна спалня с оранжеви акценти, изискана мраморна вана с гледка, спираща дъха и оригинална детска стая с легла тип ретро каравани, можем смело да кажем, че тази къща от дърво, камък и стъкло е символ на „Американската мечта“!

Онлайн магазин на GRANDecor