Перфектната комбинация между средиземноморски и рустик стил

Пренасяме се в Испания, в една кокетна къща с градина, наподобяваща тази, нарисуванана в мечтите на почти всяка романтична дама. Завладяващо съчетание на средиземноморски стил с рустик нюанси.

Този дом пленява още от входа. Нежните багри, фините детайли, опростената подредба, красивият интериор в светли цветове, както и нежните хортензии за акцент създават истински топло усещане.


 

От магазина: Романтика по средиземноморски


 

Средиземноморската стилистика е изразена чрез присъствието на изчистени бели стени, красиви дървени дограми с капандури в тюркоазено синьо и светло сиво, нежно въздействие на детайли в пепел от рози и типичната орнаментика. Рамките на леглата, ратановите кошници и кутии за съхранение, креслата и диваните с меки памучни тапицерии и раирани възглавници, свежите полски цветя и маслинови дръвчета в стаите, както и балдахинът в спалнята придават нежност и романтика в интериорния дизайн на дома.

Всекидневна с каменна стена и камина
Рустик детайлите са умерени и отлично преляти в обстановката. Каменните стени в хола и спалнята, раздвижените тавани, тухлените первази, състарените скринове от масивно дърво, фенерите, металните сгъваеми маса и столове, петнистият гранитогрес  и лятата каменна мивка в кухнята са основна част от характерните за стила акценти.

Свежите цветове и откритите балансирано обзаведени площи в тази едноетажна къща са предпоставка за перфектна визия и удобство. Споделете неподправеното испанско усещане за хармония и домашен уют!

Онлайн магазин на GRANDecor