Очарователно таванско студио, разположено на 23 кв.м.

Малко таванско студио

Малките пространства винаги носят своята доза очарование и скрити предимства. Подходящи са предимно за необвързани хора, но това не ги прави по-малко симпатични или нефункционални – напротив.

Ще се пренесем в малко таванско студио в Стокхолм, което е разположено на скромните 23 кв.м. Специфична елегантност в интериора придава семплата комбинация на бяло и естествено дърво. Изчистените от излишни вещи пространства са характерна особеност при популярната скандинавска визия.

Този тавански апартамент е своеобразно убежище, кацнало под покрива на стара сграда. Малко уютно гнездо, обшито с тухли и гредоредни конструкции с особено излъчване и релаксираща атмосфера.

Площта на жилището е експлоатирана по възможно най-добрия начин. Всяка ниша е функционално уползотворена и оптимизирана. Даже ниските части са намерили своето добро приложение насред  интересните идеи за обзавеждане на малък апартамент.

Основен отенък в малкото таванско студио оставя белия цвят. Както неведнъж сме споменавали, светлите тонове са задължителен елемент в тесните и ниски жилищни площи. Бялото отваря стаите и внася свежест и простор.

Асиметрията в архитектурата на апартамента е добра възможност за позициониране на различните сегменти от обзавеждането в отделни ниши. Меката мебел, спалнята и кухнята са заели своите подходящи позиции в зоната на малкото кокетно студио.

Лавиците в кухненския бокс, вертикалните греди и подиума от масивно дърво са силен акцент в дизайнерската концепция. Контрастът с белия цвят гарантира подчертаване на секторите и тяхното по-добро изразяване.

Спалня в малко студиоМакар и да е малко, важен детайл в жилището са дребните щрихи при обзаведането. Тъканият килим, меките възглавници, кашпата от макраме и плетената кошница са свежи акценти в интериора на това таванско студио в скандинавски стил.

Красива особеност в жилището е приятната визия на тераската с градски изглед. Дървеният под и сгъваемите маса и столове са в унисон с цялостната концепция в интериорния дизайн на основното помещение. Компактното обзавеждане създава предпоставка за удобство и приятни мигове на открито.

Разходете се в галерията и се уверете, че и малките жилища, създадени с любов могат да гарантират комфорт и усещане за домашен уют.

Онлайн магазин на GRANDecor